2011. április 5., kedd

Passzív jövedelem


Ma szinte mindenki ezzel operál. Ezzel a fogalommal: passzív jövedelem.

Nem olyan nagy baj ez, de azt gondolom, kellene beszélnünk róla.

Főként, mert az internet tele van olyan hirdetésekkel, weboldalakkal, amiket olyan emberek jegyeznek, akik még sosem szagolták közelről a passzív jövedelmet. Amit tudnak róla, az nagyjából annyi, hogy a szponzoruk, vagy felsővonaluk, vagy mentoruk azt állítja, hogy a biznisszel, amibe beszálltak elérhető a passzív jövedelem.

Ennél durvább, amikor az említett szponzor is csak messziről ugatja a passzív jövedelmet, elkölteni ilyenből még egy centet nem sikerült neki.

Tisztázzuk! Mi az a passzív jövedelem?

Amikor egy komoly munkát követően, szert tudsz tenni valami olyanra, ami úgy termel neked bevételt minden hónapban újra, meg újra, hogy az nem függ az aktuális tevékenységedtől.

Valamint az a jó még, ha ez folyamatosan növekvő bevételt jelent.

Az olyan címek, hogy havi 300 ezer passzív jövedelem, már arra sem késztetnek, hogy megnyissam az oldalt, ami így hirdeti magát.

Aztán a passzív jövedelem egyszerűen, könnyedén, meg, hogy munkatársakat keresünk, és ezzel együtt a passzív jövedelem emlegetése, hát ezek olyan árulkodó jelek, amiből egyértelmű, hogy, aki írta, dunsztja nincsen arról, amiről beszélni akar.

Mielőtt a kedves olvasó felháborodna, és megkérdezné, hogyan jövök én ahhoz, hogy erről a témáról beszélek, elmondom:

Már több, mint két évtizede vonz a passzív jövedelem.

Ma pedig már azt állítom, hogy majdnem két éve a bevételeink nagy része passzív jövedelem.

Most jön a lényeg!

Be is bizonyítom ezt Neked!

Mi kell, ahhoz hogy passzív jövedelmünk legyen?

Ahogy már az előbb is említettem, hogy valami olyan bevételi forrásra tegyünk szert, ami tőlünk függetlenül működik.

Mi jöhet szóba?

Sok minden, de a legjobb, ha van egy olyan termék, amit nagyon sokan, önállóan, minden hónapban újra megvesznek. Éppen ez a rész volt az, ami hibádzott majd két évtizedig. Mert találkoztunk, és bele is kóstoltunk sok üzletbe, de azt láttuk, hogy nem annyira akar passzív lenni.

A hónap végén a műsor mindig ugyanaz volt.

Szponzoraink hosszú telefonbeszélgetések árán igyekeztek minket rávenni, hogy vegyünk még a kiváló, de akkor nekünk éppen egyáltalán nem hiányzó holmikból. És mivel minden másolódik, mi ugyanezt tettük az alsó vonalainkkal.
És tudtuk, hogy kiváló vezetőink nem csak velünk, hanem minden alsóvonalukkal eljátszották ezt.

Mi valami olyat kerestünk, ahol erre nincsen szükség.

Aztán jött a DXN!

Kávé. Különleges kávé. Nagyon finom – ez az első korty után világos volt.

De jött egy kérdés is azonnal: ez csak háromezerbe kerül, na jó van, aki komoly kávés, megiszik egy hónapban két dobozzal, de mennyi ezen a szétosztható jutalék. Nagyon kevés! Ebből lesz passzív jövedelem?

És lett!

Hogy miért?

Mert az első korty után világos, hogy a DXN kávé nagyon finom.

Egy hét DXN kávé után kiderül, hogy nincsen tovább gyomorégés, gyomor fájdalom, és egyáltalán jobb a közérzet.

Aztán olyan dolgok kezdenek el történni, hogy a szomszéd, az autószerelő, az óvónő és a postás is észreveszi, hogy valami megváltozott, és kérdez.

Az embernek esze ágában nincsen bárkit bevonni, mert még majd jól megszólják, hogy valami idióta MLM üzletbe fogott, de megkérdezik. Hát ímmel-ámmal elmondja, hogy más kávét iszik.

És a szomszéd, az autószerelő, az óvónő és a postás is kóstolni akar, és nekik is ízlik, és aztán egy hét után nincsen gyomorfájdalom, meg jobb a közérzet, stb.

A hab a tortán, hogy sem az áru beszerzésével, sem a raktározással, sem a szállítással, sem az elszámolással nem kell nekünk foglalkozni, hiszen ezt a háttércég, a DXN mind elvégzi helyettünk!

Rájöttél már, hogy mit írtam le egy bekezdéssel feljebb?

Ez az MLM!

Ez az iparág erre jött létre! A kiváló termékkel megelégedett emberek, tapasztalataikat elmondva újabb fogyasztókat hoznak, szinte akaratlanul.

Nekünk ez a folyamat azt eredményezte, hogy a DXN hivatalos indulása után fél évvel, már 1.500 személy volt Európában, akik folyamatosan, önállóan, hónapról, hónapra DXN kávét vásároltak!

Ma ez a szám már 8.000!

Remélem, nem tulajdonítasz nekünk olyan képességeket, hogy kicsit több, mint két év alatt ennyi embert meg tudtunk kínálni DXN kávéval.

Tudod, mi lepődtünk meg a legjobban, amikor tavaly nyáron bepótoltuk a gyerekeinkkel, amit hosszú évek alatt elmulasztottunk, és gyakorlatilag az egész nyarat elvakációztuk.

Az üzlettel annyit foglalkoztunk, hogy néha megnéztük, hogy áll a forgalmunk.

És a forgalmunk nem állt, hanem folyamatosan növekedett!

És minden hónapban megjött a bónusz is, ami pedig fedezte a csavargásainkat.

Hogy ma is dolgozunk az üzletünkkel?

Igen!

Éppen azon vagyunk, hogy újabb vonalakon indítjuk útjára a DXN kávé kivételes ízét, ami aztán a gyomorfájdalom elmúlását eredményezi a szomszéd szomszédja, az autószerelő autószerelője, az óvónő óvónője, és
a postás postása
esetében is.

Hiszen sok, hagyományos kávétól gyomorfájós ember nem hallott még a DXN kávéról, és nagyon sokan szeretnének valódi passzív jövedelmet szerezni maguknak.

És a mi passzív jövedelmeink is nőhetnek még nyugodtan, van hová tennünk a pénzt.

Hogy kicsit konkrét legyek, megmutatom tényszerűen, hogy mennyit hozott a DXN üzlet, az alacsony árú kávék, az elsőre gagyinak tűnő árrés, az első hat hónapunkban.

Ezt a pénzt nem álmodtuk, hanem annak rendje és módja szerint, el is költöttük:

Ezen a linken látod a tényeket!


Ha szeretnél hozzászólni, beszélni erről a
témáról, ide
kattintva ezt is megteheted!












Specht József és Vali

Executive Senior Star Diamond

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése