2010. február 8., hétfő

Nem vesztem el!

Van egy régi mondás: „Ha hálózatot építesz, akkor érdemes figyelned a szponzorodra!”

A szponzorom Kócsó Laci felhívta a figyelmemet, hogy nem jó, ha egy blogon hosszú ideig nincsen új bejegyzés.
Igaza van!
Mentségemre szóljon, hogy nagyon sűrű volt a múlt év vége, és 2010 eleje is.

Mivel itt még nem tettem meg, minden olvasómnak sikeres 2010 – et kívánok!

Évtizedek óta nem volt ilyen békés a Karácsonyunk és az év végi napjaink. Köszönhetően az üzletünk sikerének, a bevételeink folyamatos növekedésének, egyre jobban érezzük magunkat.
Egyszer láttam egy prezentációt, ahol egy diagramon az előadó az idő múlásával szemléltette a jövedelem növekedését. Az akkor szép mesének tűnt, ma pedig ez a valóság az életünkben. Volt ott még egy görbe, ami a stresszt szemléltette, és a bevételek növekedésével ezt a nulla felé hajló vonallal jelezte az előadó.
Jelentem: Így van!!!

Hab a tortán, hogy időközben ismét léptünk egyet, és ma már Senior Star Diamond van a jelvényünkre írva! Ez azt is jelenti, hogy egy újabb vonalunk minősült Star Diamond szintre!
Gratulálunk Nagy Gábornak és Ildikónak!

Január elején az „élet indulása” környékén meghallgattuk Big Alt, és másnap repülőre ültünk, hogy két hetet Malaysiában töltsünk.
Ez egy jutalomút volt, a költségeit a DXN fedezte. Luxus körülmények között láttak vendégül minden európai gyémántot. Tavaly egyedül voltam, most már feleségem, Vali is el tudott utazni, és arra készülünk, hogy a következő utazáson már a lányok is velünk tartanak.

Mivel ez egy blog és nem képtár, csak néhány képet teszek ide fel, de más oldalaimon bővebb képes tudósítást találsz.

Az IWIW – re került fel először egy teljes mappa:

Egy órán belül a Facebook – on is fent lesz egy gyűjtemény.

Neked mi lenne a kényelmesebb? Jó lenne, ha az a cég, aki bőséges jutalékot fizet, csak azért, mert az ismerőseidet meghívod kávézni, még megajándékoz évente egy jutalomúttal is, úgy 1,2 millió forint értékben fejenként? Vagy továbbra is úgy hívod kávézni az ismerőseidet, hogy ezért nem kapsz egy vasat sem?

Válaszold meg a kérdést, amíg nézed a képeket!
Várom a hívásodat!

Még nincsen egy éves az európai DXN, de a DXN Farmon már magyar nyelvű üdvözlet is várja a látogatókat!

Ganoderma gombák között

450.000 tasak készül naponta, csak a 3 in 1 kávéból!!!

Diamond Ladyk a DXN Farm virágai előtt


Volt egy esküvő is! Örök emlék marad!


A fő tartózkodási helyünk a szálloda óriási medencéje volt, a tengerparttól ötven méterre, Langkawi szigetén. Többször megmártóztunk a tengerben is!


Így is lehet élni!

3 megjegyzés:

 1. Szia József!

  Először is gratulálok az előrelépésedhez, és a malajziai utatokhoz. Tényleg gyönyörű ez a hely. Megnéztem a képeket is, zenzációsak. Én még nagyon az üzlet elején vagyok, de ha beindult az üzletem, akkor biztos lehetsz benne, hogy a csapatommal együtt a DXN kávét fogjuk inni. Én is nagy kávézós vagyok, és biztos nagyon finom, és hatásos is.

  Figyelj, ha lehet egy megjegyzésem ez csak egy prózai tanács. Ha linket teszel be a blogodba, akkor úgy csináld, hogy az egy másik ablakban nyiljon meg, mert igy ha rákattint valaki a linkre. elnavigál a blogodról. Nem tudom itt a bloggeren van-e olyan lehetőség nézd meg. Én a weboldalamon igy csináltam. Igy megmarad egy másik ablakban a blogod is.

  További sok sikert, és a következő utatokra a lányok is veletek mehetnek.

  Szia Ági

  VálaszTörlés
 2. Szia Józsi.
  Azt áruld el hogy hogyan szervezted be a hálozatodba a Szlovákokat és a Cseheket.
  Hlavicová és Holíkovát és a Weisst

  VálaszTörlés
 3. Szia Névtelen!

  Általában nem válaszolok névtelenül feltett kérdésekre, de ez most kivétel, mert fontos a téma.

  Kezdjük rögtön az általad is használt kifejezéssel: „beszervezés”!
  Utálom a beszervezést! Nem tudok beszervezni! Soha nem tudtam működtetni azokat a bizniszeket, amik csak úgy működnek, ha erőszakosan, finoman megtévesztve az áldozatot beszervezzük, aztán folyamatos nyomás alatt tartjuk, hogy váljon kellőképpen zombivá, és tegyen meg mindent, amit sugallunk neki. Még akkor is, ha ez egyáltalán nincsen összhangban a személyes igényeivel.
  Az effajta „szponzorálástól” és nyomulástól undorodnak az emberek az mlm – től.

  Pedig az mlm ne m az, mint, amit itt fent leírtam!
  Az mlm jó!
  Csupán az elmúlt majd két évtizedben, kedves magyar elődeinknek sikerült ezt is lejáratni, ahogy bármi mást is!

  Mivel tehát utálom a beszervezést, Alenkát, Gását, és Dalibort sem szerveztem be sehogyan sem.

  Én alapjában véve online hálózatépítő vagyok.
  Most ismét el kell magyaráznom, hogy az online hálózatépítés nem az, amikor felregizel egy nagyot ígérő weboldalra, ahol látványosan fogynak a másodpercek a főoldalon, és hangosan riogatnak minden látogatót, hogy ki ne hagyja az évszázad lehetőségét. Majd amikor a számláló nullát mutat kiderül, hogy az addig ígért ingyenes regisztrációval szemben, súlyos pénzekért használhatod a „cég” szolgáltatásait. Ilyenből naponta indul világszerte néhány tucat, és van egy stabil közönség, akik évek óta mennek egyikből a másikba és még nem vették észre, hogy át vannak verve.
  Irgalmatlanul sok időt töltenek az internet előtt, a nélkül, hogy ebből bármilyen, kézzel fogható anyagi hasznuk lenne.

  Az online hálózatépítés nem az, a híresztelésekkel ellentétben, hogy egy weboldal a tulajdonosa közreműködése nélkül, emberi aktivitás nélkül felépít olyan hálózatot, ami később bármilyen bevételt generálna!
  Amikor ezzel kecsegtetnek, akkor szaladj onnan messzire, mert ismét be akarnak csapni!

  Az online hálózatépítés az, amikor egy valóságos cég, valóságos termékeit - amiket a gyártó kizárólag mlm rendszerben forgalmaz - az online marketing minden lehetséges eszközével támogatva értékesítjük. És ezeket a módszereket és online technikákat használva szervezzük hálózatunkat.

  Hogy ezek pontosan micsodák is?
  Egy blogbejegyzés kevés ahhoz, hogy ezt elmondjam, de lesz egy kiváló Szeminárium: Online marketing Szeminárium, március 07 – én, ahol erről olyan emberektől hallhatsz, akik gyakorolják ezt a műfajt.
  Egy blokkban én is beszélek majd arról, hogy nekem mi működött, mi működik.

  Most csak röviden arról az egy történetről, amiről érdeklődsz, bár a itt a blogon, a „Nem a szerencsén múlott” című bejegyzésben már olvashatsz erről.

  Még a DXN szervezése idején, amikor még hivatalosan nem volt jelen a cég Európában, készítettem egy weboldalt, és ezen tudósítottam arról, hogy hamarosan megérkezik hazánkba is ez a világsiker.
  Egy szlovákiai magyar hölgy, Marika rátalált a lapomra, és belépett hozzánk.
  Nem szerveztem be!
  Önként döntött!
  Tavaly februárban meghívott hozzájuk, Szlovákiába, bemutatott egy embernek, aki később megmutatta ezt az üzletet Alenkának. A többiek az ő alsóvonala. Mire felocsúdtunk lett ott néhány száz ember, akiket nekem nem kellett győzködnöm, csupán elmondtam egy weboldalon a saját érzéseimet a DXN – ről.

  Ma van ebben a két országban egy akkora csapat, amely, ha semmit nem nőne tovább, nekünk akkor is többszörösét hozza anyagilag, mint bármelyik munkahely.
  De nőnek!
  Naponta 20-30 új tag jön onnan átlagban!

  Ez az mlm egyik lényege, hogy olyan csoportokat hoz létre az ember, melyek önállóan dolgoznak, és fejlődnek.
  Természetesen van köztünk kapcsolat. Rendszeresen találkozunk. Malaysiában is együtt voltunk.

  VálaszTörlés