2010. március 29., hétfő

DXN már kávészünetben is!

DXN Kávészünet címmel megjelent a DXN Europe nyomtatott magazinja!


Mindenkit meglepett a magas színvonalú nyomdai kivitel, a harmonikus színvilág és a gazdag, hasznos tartalom.


A "Kávészünet" első számba került egy riport, ami a mi DXN történetünkről szól. Ezt lentebb olvashatod.


Ezen kívül olvashatsz interjút, Kócsó Lacival, Dr. Limmel, Jane Yauval, képes beszámolót találsz a maláj utazásról, a DXN Europe első szülinapi konferenciáról, láthatod a minősülteke, és még számtalan érdekes írást találsz.


A magazin szinte ingyen kapható, az ára 590 Ft, ebben a DVD melléklet is benne van, amin hanganyagok, videók, képek és sok-sok hasznos dolog közül válogathatsz!


Összesen 2.000 példányban készült és nagyon fogy!
Ha szeretnél egyet, gyorsan jelezd, hogy tudjak ebben segíeni!


Egy apró technikai hiba miatt a gyors, bejegyzésre feliratkozó modulom egy ideig nem működött. Ha az elmúlt időszakban iratkoztál fel, és nem kaptál még értesítést, kérlek, ismételd meg kérésedet!Buszvezetőből szabad ember


Hogyan tudtál élni DXN nélkül?

Először is tisztáznunk kell valamit: ha engem a DXN üzletről kérdezel, akkor mindenképpen többes számban kérdezz, mert egyrészt Valival, a feleségemmel közösen építem az üzletet, másrészt a gyerekeink is a csapat tagjai.
Hogy hogyan éltünk DXN nélkül?
Tulajdonképpen mi már évtizedek óta a DXN – nel élünk. Persze régebben nem tudtuk még a nevet, de az egyértelmű volt számunkra, hogy valaminek lennie kell.
Tudtuk, hogy lennie kell valaminek, ami teljesen megváltoztatja az életünket egyszer. Ami lehetővé teszi számunkra, hogy jobb életet éljünk, mint a szüleink, a kollégáink.
Persze mi nem akarjuk, hogy a szüleink és a kollégák, illetve volt kollégák, pedig rosszabb életet éljenek nálunk. A vágyunk az volt, hogy mi tudjunk pozitív irányban elmozdulni, a mellett, hogy nagyon drukkolunk minden ismerősünknek, hogy ők is kezdjenek valamit, mert az, amit az átlag életnek nevez, azt mi csak létezésnek tartottuk.
A lényeg, hogy aztán másfél éve már be is tudtuk azonosítani ezt a valamit. Úgy hívják, hogy DXN!


Még egy gondolat, illetve egy régebbi történet mindenképpen ide kívánkozik, mert így lesz egész a történet: Másfél évtizede teljesen megváltoztattuk az életünket, és egészen másként gondolkodunk. Az életünk egy nagyon nehéz periódusában természetfölötti segítséget kaptunk, és egy pillanat alatt egyértelművé vált számunkra, hogy a Teremtőnek szándéka van az életünkkel. Megtértünk. A mostani sikereink sem lennének elképzelhetők Isten folyamatos segítsége és támogatása nélkül.
Igazán akkortól volt szilárd hitünk abban, hogy eljön a nap, amikor mi, a kisemberek, maradva továbbra is ugyanolyan egyszerűnek és kicsinek, felszabadulunk életünk hatalmas, főként anyagi terhei alól.


Most kérdezhetsz tovább!

Rendben. Kicsit megleptél.
Következő kérdésem: Tudjuk, a gyermekeid is építik az üzletet. Mit jelent ez számodra? Beszélnél erről?

Szívesen!
Azt gondolom, hogy a DXN egyik fontos üzenete ez a téma. Nekünk három lányunk van. Olga, Tamara és Sára. Mindegyikük jó tanuló. Biztosan ki fognak tanulni valamilyen kiváló szakmát. Vannak ez irányú terveik.
És biztos fognak is találni majd munkát maguknak, ha arra lesz szükségük. 
Az apjuk is talált mindig, pedig akkor is azt állították, hogy nincsen, nem lehet elhelyezkedni. Az utolsó munkahelyváltásom 46 éves koromban történt. Úgy kiléptem az aktuális buszos állásból, mint a sicc, pedig ezt életveszélyesnek tartották akkor is a környezetemben. Óvtak és védtek ettől. Semmi bajom nem lett!
Tehát lesz a lányoknak is, ha erre lesz szükségük.
De ma, az iskolájuk mellett együttműködnek velünk a DXN – ben.


Az egyik nézete ennek, hogy már most olyan helyzetben vagyunk az üzletünk miatt, hogy a gyerekeinknek könnyebb biztosítanunk mindent, amire a sulihoz szükségük van.
Az viszont egészen biztos, hogy egy év múlva már semmi sem lehet akadály e téren. Tehát bármilyen iskolába is akarjanak tanulni a lányok, nem lesz ez teher.
Más szempontból vizsgálva a dolgot, Tamara esetében az egyetem elkezdésére már olyan szintű üzletrésszel fog rendelkezni, hogy saját bónuszából fedezheti a tanulmányai minden költségét, még akkor is, ha a legdrágább amerikai képzésben akarna részt venni.


Nagyon fontos, hogy a gyerekeink a DXN üzletben megtanulhatják azt, amit nekünk nem tanítottak soha. Ismerni fogják a pénz természetét, otthon lesznek vállalkozási kérdésekben, tudni fogják, hogy miért vesztes helyzet a munkavállalóé, a vállalkozóéval szemben.
Nagyon fontos, hogy, amennyiben maradtunk volna a munkavállalók közt, soha nem tudnánk nekik ezeket az ismereteket átadni, és ők is kénytelenek lennének, maximum középszerű megoldásokkal beérni.


Az pedig, hogy együtt dolgoznak velünk, mert az, hogy Sári a legkisebb vigyáz egy-egy kisgyerekre a rendezvényeinken, és a két nagyobb akár a teljes hangosítást, videók és prezentációk levetítését megoldják a DXN Üzletépítő Szemináriumokon, egy hatalmas kiváltság, és áldás, és óriási öröm.
Az pedig hab a tortán, hogy egyre többet tudunk együtt lenni velük, és jó helyekre járunk. 

Úgy hallottuk van egy nagy szlovák-cseh üzleted. Mikor és hogy indult ez a történet?

Hol lehet ilyesmit hallani?
Igen! Van ilyenünk.
2008. őszén, amikor már szerveződött Magyarországon a DXN, készítettem egy weboldalt, amire feltettem alapinformációkat a cégről és a termékekről. Pár héttel később jelentkezett egy szlovákiai magyar hölgy, Marika és jelezte, hogy szeretne majd csatlakozni, ha elérhetők lesznek már a termékek.
Amikor már tudtuk, hogy mikor indulunk hivatalosan, ismét megkeresett, mert a hírlevelemből értesült erről. Meghívott hozzájuk, Szlovákiába, hogy beszéljünk a DXN - ről.
Nagyon komoly és nehéz döntést kellett hoznunk. Éppen annyi pénzünk volt, hogy üzemanyagot vettünk a kocsinkba és néhány terméket, hogy meg tudjuk mutatni.
Meghoztuk a döntést, elmentünk.
Marika magával hozott egy szlovákiai üzletépítőt, aki kifaggatott minket.
Három hét telt el és nem kaptunk róluk hírt, de aztán eljöttek, még a Victor Hugo utcai irodába. Akkor már négyen, és mindannyian beléptek.
Így indult. 
Ma úgy kétezer-ötszázan vannak, és tőlük már átterjedt az üzletünk Lengyelországba, és Ausztriába is, sőt most hallottam, hogy az egyik szlovák gyémánt Ukrajnába készül.

Mit tartasz a legfontosabbnak az MLM üzlet építésekor?

A célokat. 
Ha nincsen jól megfogalmazott célod, ha nem látod ezt minden nap magad előtt kristálytisztán, nem fogod tudni, hogy miért csinálod tovább, amikor úgy tűnik, hogy nem megy. 
A legtöbben éppen ezért hagyják abba a network marketinget.
Azt gondolják, hogy a célállítás, és a tervezett komoly munka az nagyon amerikás. Azt gondolják, hogy nekik ez a szakma kontárként is működik. Hiszen egy ilyen közegben nőttek fel, a kontárok országában, ahol nagyobb ipar volt mindig is a „sufnituning”, mint a szilárd alapokra épülő, komoly szaktudást használó profizmus. Sajnos egy amatőr országban élünk!
A másik a kitartás!
Aki abbahagyja, az jó, ha tudja, hogy éppen a siker előtt hagyta abba!

Szerinted mi az MLM üzlet terméke?

Buszvezetőből szabad ember. Ez, és ehhez hasonló történetek. Ez a termék.
Semmi nem képes erre, csak a network marketing!(Forrás: DXN Kávészünet)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése