2009. szeptember 30., szerda

Az online módszerek ereje

Ha már foglalkoztál hálózatépítéssel, vagy ismersz hálózatépítőket, akkor biztosan tudod, hogy az egyik legnagyobb ellensége a hálózatépítőnek az elutasítás.
Sőt!
Sokan vannak, akik azért nem is kezdenek bele az MLM – be, mert már előre, minden saját élmény nélkül is attól félnek, hogy az ajánlatukra valaki azt fogja mondani, hogy ez engem nem érdekel.

Jobb esetben hangzik ez csak ennyire szelíden. Sajnos van, amikor ezt a véleményét némelyik megkeresett ember durvábban fejezi ki.
És ez nagyon tud fájni, nagyon rosszul tud esni, amikor arról az üzletről, amit Te képviselsz, amiben hiszel, amit a legjobbnak tartasz, valaki így nyilatkozik.
Főként, hogy a véleménye valamelyest Rád is vonatkozik.

És igen, tudjuk, hogy az ilyen megnyilatkozások nem is igazán az üzletünknek, nem nekünk szólnak, hanem az illető önmagát minősíti ezekkel a szavakkal, de ezt ott, abban a pillanatban nehéz megélni.

Én mindenkit megértek, aki fél ezektől a momentumoktól, és ez távol tartja őt a network marketingtől.

Éppen ezért érdemes megvizsgálni, hogy mindez miként működik az online világban!

Ha van egy weboldalad, és ez a DXN – nél nem kérdés, hiszen olyan professzionálisan megalkotott, értékesítő és toborzó rendszert kaphatsz itt, mint, amit a jobb oldali sávban, a „Jelöltkereső és információs oldalam” linkre kattintva szemügyre is vehetsz.

Mire jó egy ilyen weboldal?

Elsősorban kompetenciát teremt a számodra.
Mert ugye, hagyományos körülmények között, ahhoz, hogy tájékoztathasd a jelöltjeidet, az adott üzletről és a termékekről kell valamennyi tudással rendelkezned.
De, ki az, aki komolyan el is hiszi bárkiről, hogy pár hét alatt szakértője lett az étrend-kiegészítőknek, amikor eddig csak buszvezető volt, sőt a megbeszélésre is abban a rabruhára hasonlító békávés ingben ült le az asztalhoz.

A weboldalad segítség ebben. Hiszen őszintén elmondhatod, hogy ugyan belefogtál valamibe, amit még most tanulsz, de ebben segítségedre van egy weboldal, amit szinte ingyen meg tudtál szerezni magadnak, és ezen minden információt megtalál az érdeklődő.
Ha még azt is meg tudod csinálni, ami nagyon fontos, hogy a weboldalad címét pontosan átadod ennek az embernek, például készítesz magadnak névjegyet, amin ez rajta van, akkor egészen hiteles lehetsz.
Az is jó megoldás, ha elkéred az e-mail címét, és arra elküldöd az oldalad linkjét.

Van még számtalan módszer arra, hogy a weboldaladra látogatókat tudj meghívni, ebbe most nem mennék bele.
Inkább én is támaszkodom a téma elsőszámú emberére, szponzoromra és barátomra, Kócsó Lászlóra, aki Online aranybánya című könyvében ezt a témát, aljától a tetejéig kivesézte.

  

Most csak azt vizsgáljuk meg, hogy mi történik, amikor valaki meglátogatja a weboldaladat.

Elképzelhetőnek tartod, hogy lesz köztük olyan, akit nem érdekel az ajánlatod?
Hát persze!
Ugyanúgy, ahogyan a hagyományos üzletépítés esetében is.
De mi történik ekkor?
Számíthatsz – e arra, hogy az illető durvaságokat vág a fejedhez?
Hát nem! Mert egészen egyszerűen, egy kattintással kilép az oldaladról és csupán egy statisztikai adat marad.

Figyelj!
Mi is következik ebből?
Hát az, hogy az online jelöltkeresés esetében az elutasítások gyakorlatilag ki vannak zárva!
Jó hír ez? Nekem az volt. Egy későbbi bejegyzésben majd leírok néhány esetet, melyek rám, mint a dopping hatottak, és nagyon felgyorsították az üzletünk épülését.

Most még vizsgáljuk meg, hogy mi történik azokkal, akiket viszont érdekel a téma!
·         Feliratkozhat az automata hírlevélsorozatodra.
·         Ha valaki a weboldalad információinak hatására érdeklődni kezd, számtalan lehetőség áll előtte.
·         Kapcsolatba léphet veled, hiszen az oldalon minden elérhetőségedet meg tudod adni.
·         Azonnal vásárolhat a termékekből, hiszen a weboldaladon egy komplett webáruház működik.
·         Azonnal regisztrálhat az üzletbe, hiszen a weboldaladon erre is megvan a lehetősége.

Ezekről a pozitív történésekről viszont azonnali értesítést kapsz a webodalad hátterében dolgozó informatikai rendszertől.
És csak ezekről kapsz értesítést!
Tehát egy ennyire egyszerű húzással biztosítod magadnak, hogy, akik reagálnak a megkeresésedre, azok mind pozitív, érdeklődő emberek.

Ez szenzációs!

Feljebb már utaltam rá, hogy most azonnal meg is tudod nézni, miről beszélek. Javaslom, hogy iratkozz fel a hírlevelemre, hogy lássad, hogyan működik és milyen szövegű leveleket küldhetsz majd Te is az érdeklődőidenk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése