2009. október 12., hétfő

Dale Calverttel töltöttünk egy napot

Leginkább tátottuk a szánkat, vagy éppen harsányan nevetett mindenki a zsúfolásig tömött teremben.Hamarosan megjelennek a CD – k, DVD – k. Bárki megveheti az egész anyagot, és hallgathatod, nézheted.

Hogy mi lesz a következtetés, amit levonsz majd belőle?
Szerintem nagyon fogod bánni, hogy nem jöttél el!

Alkalmatlan arra egy blog bejegyzés, hogy mindent elmondjak a tegnapi napról.Dale azt mondta, hogy a nekünk élőben elmagyarázott módszereit, melyekkel a 3 millió dolláros jövedelmet elérte, melyekkel 60.000 fős hálózatot épített, nem mondaná el semmi pénzért, ha még aktív hálózatépítő lenne.Mivel ez a blog teljesen nyilvános, én sem mondom el, mert én még aktív vagyok.
Szeretném kihasználni azt a helyzeti előnyt, amit a tegnapi, személyes részvételem jelent: a csapatunk vezetőivel haladéktalanul elkezdjük feldolgozni a tegnap hallottakat. Szerencsére közülük sokan szintén ott voltak tegnap.Volt sorsolás is: Több, mint 200 ezer forint értékű ajándék került kisorsolásra.
A fődíjat, egy laptopot, DXN - es üzletépítő, Rácz Ágnes nyerte meg:Természetesen készült közös fotó is Dalellel:
Én nagyon bántam, hogy tavasszal nem voltam ott.
Állítom, hogy a ma már 2.100 tagú hálózatunk, a duplája is lehetne, és, hogy a hatékonyságunk, a forgalmunk, a bónuszaink minimum a duplája, ha mindazt, amit tegnap hallottunk, már május óta alkalmaznánk!

1 megjegyzés:

  1. Örülök, és gratulálok, hogy ott voltatok. Köszönjük a beszámolót! További sikered szolgálatában,

    Szilárd

    VálaszTörlés