2009. november 30., hétfő

Valami mindig közbejön?

Az iskolában csak úgy lehet megtanulni a szakmát, ha az ember oda megy!

Ezzel megint gond van. Azt hallom emberektől, hogy a rendezvényeinket rosszkor szervezzük, mert akkor mindig valami más program van, és sokan nem tudnak eljönni.

Mi más szokott ilyenkor történni?

·         Cserepezni kell a szomszédban a háztetőt
·         Le kell fogni a disznót, de azt csak pálinkázással egybekötve lehet, már nem lehet autóba ülni
·         A sógor költözik, muszáj neki segíteni
·         Mikulás ünnepség van az oviban
·         Ma nagyon szépen süt a nap
·         Ma nagyon borult az idő
·         Kiskutyák születtek
·         Bármi

Ugye sorolhatnánk?

Akiket ezek az okok, amik – legyünk őszinték – csupán ügyes kifogások, távol tartanak egy-egy rendezvénytől, úgy rendezték be az életüket, hogy őket bárki, bármikor, bármilyen ürüggyel rángathatja.
De az ő programját senki nem veszi soha figyelembe.

De miért?
Miért te vagy az, aki mindig, mindenkinek készenlétben állsz, és simán lemondasz egy olyan üzleti rendezvényt is, ahol azt tanítják, hogy hogyan változtass az életeden, hogy szabad legyél, és meggazdagodhass?
Talán nincs is neked erre akkora szükséged?

Miről is beszélünk?
Az előző bejegyzésemben arról írtam, hogy a mi esetünkben az első évben, azzal együtt, hogy az első hat hónap csupán előszervezéssel telt, havi átlagban százezer forintos jövedelmünk lett a DXN – ből.
Kicsit tovább nézve: ma már biztos, hogy négyszázötvenezer forintnál kevesebb bevételünk nincsen havi szinten. Már nem számolom a lányaink üzleteiből befolyó összegeket, melyek szintén közelítik a havi százezret, és nem számolok most az elkerülhetetlen növekedéssel.

A következő egy évre tehát mindenképpen számolhatunk 5,4 millió forint bevétellel!
Buszvezetőként és egészségügyi dolgozóként két és fél évig kellene ezért az összegért, napi nyolc órán át robotolnunk!

Mi tudjuk, hogy nem tartanánk itt, ha nem lettünk volna ott minden rendezvényen, ami csak volt az elmúlt egy évben!
És tudjuk, hogy ott leszünk a következő egy évben is minden ilyenen, mert szeretnénk egy év alatt minimum megduplázni a mostani eredményeinket.
A kellemes, tudni azt, hogy a MLM – ben nem egyszerű duplázódás működik, így biztos, hogy egy év múlva arról beszélünk majd, hogy magasan a várakozásaink felett teljesített az üzletünk, hiszen most is erről tudunk beszámolni.

Vissza a rendezvényekhez!
Hogyan voltunk képesen minden rendezvényen ott lenni, és hogyan leszünk képesek ezután is minden rendezvényen ott lenni?

Mondd csak! Te ott tudsz lenni mindennap a munkahelyeden? Tudod előre, hogy melyik napokon kell dolgoznod? És, ha tegnap este beállít a szomszéd, hogy hajnalban le kellene fogni a disznót, kis pálinka kísérettel, akkor hanyagolod a munkahelyedet ma reggel, és mész neki segíteni?

De miért nem? Most nem fontosabb?
Ja!!!
Kirúgnának?
Az állásodból, amiből alig bírsz megélni?

Szabadságot kellene előre kérni ugye? És ezt mindenki meg is teszi, mert, hogy a szomszéd mikor öli a disznót, azt már tudod hónapokkal előre.

De hiszen tudod azt is, hónapokkal előre, hogy mikor lesznek a rendezvények!
Amikor egyeztettek az esetleges szabadság ügyében, akkor ezt miért felejted elmondani a szomszédnak?
Mert azt mondaná, hogy hülyeség az egész? Mert azonnal meg kellene hallgatnod a véleményét, amit persze minden alap nélkül vágna az arcodba?

Szerinted a szomszédom negatív véleménye ellenére is megvolt a havi százezrünk egy éven át?
Ha rá hallgatunk, és nem megyünk el, ha a rokonokra hallgatunk és kimaradunk, ha Gizike nénire hallgatunk, és kihagyunk minden rendezvényt, akkor most én is a te csapatodba tartoznék, akinek mindig, minden közbejön.

Figyelj!

Buszos voltam. Tudod, hogy hogyan tud egy buszos szabadnapot kapni? Elmondom.
Előző hónap ötödikéig kell leadni a következő hónapra igényelt szabadnap kérelmeket.
Akár két hónapra előre!
És mégis ott voltam minden rendezvényen!

Lehet, hogy durva lesz, amit most mondok, de nem bánom:
Én azért tudtam ott lenni minden alkalommal, mert ott akartam lenni, és elkövettem mindent azért, hogy ott lehessek.
Te azért nem jössz soha, mert folyamatosan a kifogást keresed, amivel meg tudod indokolni, hogy miért nem.
De ne áltassuk egymást!
Nekem többé ne gyere azzal, hogy nem működik az üzleted! Most mondom: nem is fog, amíg te nem akarod, hogy működjön.
De ahhoz először kell hoznod egy döntést, hogy

·         MOST ismét elindulsz
·         MOST egy évre előre biztosítod magadnak, hogy mindent meg tudj csinálni, amit az üzletben sikeresek tesznek
·         MOST minimum egy évig az első helyre teszed az üzletedet

Ha így döntesz, egy év múlva, szabad emberekként, nevetve fogunk erről az írásról beszélni!

MOST ne is várj tovább!

8 megjegyzés:

  1. Szuper!!!!!!!

    Remélem nem nekem íródott,mert ott leszek 5.-én is.Majd útbaigazítást kérek hogy a Lágymányosin átérve hogyan a legegyszerűbb,és ott lehet-e parkolni! Végül is ingyen beszélünk.

    VálaszTörlés
  2. Korrekt, pontosan erről van szó: az MLM is kemény munka! Áldozatokat kíván, és cserébe biztos jövedelmet ad. Józsi, azt viszont nem tartom szerencsésnek, hogy konkrét számokat írsz a magad példája alapján! Nagyon szépen hangzik, és gratulálok hozzá, hogy ekkora stabil jövedelmed származik az üzletből, de sajnos sokan ezen számok alapján megszédülnek, és nem látják az előtörténetet, hogy te mennyi ideig közdöttél kitartóan érte! Az itt feltűnő számok azt a látszatot kelthetik az olvasókban, hogy ilyen jövedelmet bárki elérhet. Ez nem így van. Kiszámoltad-e már, hogy hány embernek kell napi 1 kávét innia ahhoz, hogy mondjuk a blogodat rendszeresen olvasók (százas nagységrend minimum !) mindegyike elérje azt, amit te elértél? Az Európai piac mennyi ilyen porift tud eltartani, mint amilyen te vagy? Na, már megint én lettem a negatív huhogó, pedig nem ez a célom. Örülök a sikereidnek, mert látom, hogy sok munka van mögötte.

    VálaszTörlés
  3. Te mondod ki helyettük a kifogásokat. Az az igazság,hogy itt mindenki mindent elvár,és amikor hozzá kellene tenni valamit a saját és a csapat érdekében,akkor ott leblokkol. Természetesen vannak olyanok akik tényleg korlátozva vannak,de ez szerintem a kisebbik része a dolognak.
    Ami viszont a részemröl megállapítás,hogy akik itt részt vesznek ebben az üzletben,azok keresnek több pénzt akik a kifogások helyett a saját üzletüket építik.
    A kevésbé aktivak hatalmasat csodálkoznak,amikor hirt kapnak arrol,hogy valakik milyen csodálatos eredményeket értek el a munkájukkal.
    Minden és mindenkit lehet kritizálni,de a tényekek nem lehet felül irni.
    Igen,a rendezvényekre szükség van,szükség van arra a tudásanyagra amivel nem mindenki rendelkezik,ahhoz hogy eredményesek lessünk mindannyian. Én tudom hogy a Józsi honnan indult és nem vagyok irigy azért hogy ennyi idő alatt hová jutott.Csak gratulálni lehet ,mert ő és a többiek hisznek valamiben és meg is csinálják. Hát itt vannak a különbségek szerintem. És innentöl már lehet is velem vitatkozni. A beirást arra is szántam,hogy legyen nálam is vége a siránkozásnak. Csinálni kell,és minden rendben lesz. Na nem holnap,de holnapután már lehetséges.

    VálaszTörlés
  4. Kedves Zoli!

    Mi elhatároztuk az elején, hogy sosem fogunk azzal operálni, amivel az mlm cégek általában, hogy valami olyan kalkulációt tesznek az emberek elé, ami csak feltevés.
    Ezzel szemben mi vállaltuk, hogy az első gyémánt bónuszunkig elmondjuk, hogy mennyit kerestünk a DXN - nel. Mivel ez nem feltevés, hanem valóság. Ezeket a pénzeket már elköltöttük.

    És éppen ezért nem számoltam semennyi növekedéssel a bejegyzésemben, egyzserűen csak megszoroztam a három hónappal ezelőtti bónuszunkat 12-vel, és még ennek is alámentem, mert az ugye 462.000 Ft volt.
    Tettem ezt annak ellenére, hogy az azota eltelt két hónap alapján a növekedésről, mint tényről beszélhetünk.

    Ne szédüljön meg senki!
    Csak vegye figyelembe, hogy egy olyan cég, európai piacnyitásának a legelején tartunk, emelyik 16 éve másik négy földrészen 5 millió tagot kapcsolt be a hálózatába.

    Tényleg a legelején tartunk! Vagy még nagyon el sem kezdtük!
    Nyolcezer tagnál kicsit több eddig az európai hálózat. Fél év alatt ez szép eredmény tudodm.
    De mi várható? Minimum egymillió tag újabb 15 év alatt. Tehát három év múlva minimum 200 ezer tag lesz Európában.

    Nekünk 2.200 tag volt a csapatunkban, amikor elértük a gyémántot.

    Tehát minimum 100 hozzánk hasonló kijön a fenti számból, de ezt mindannyian tudjuk, hogy nem így van, mert ennél sokkal több ugyanis a mi csapatunk 2.200 tagjába beleszámít a cseh vonal is, akik akkor úgy nyolcszázan lehettek, és ott is volt már egy gyémánt.

    Hogy hánynak kell minimum egy kávét meginnia?

    Pontosan megmondom.
    A statisztikánk szerint kicsivel több, mint a tagság 40 %-a vásárol. Ez a szám már harmadik hónapja, a növekedés ellenére.

    Most éppen 2.900 tagunk van, tehát 1.160 ember napi kávézása, vagy nagyobb fogyasztásai már ezt eredményezik.

    Hogy többen vannak a nem vásárlók?
    Igen?
    Hogy miért?
    Nyomozhatnánk, de kár erre időt vesztegetni. Inkább e helyett újabbakat keresek, akik közt több, mint egyharmad lesz ismét, aki fogyasztó is lesz, és nem gondolja azt valamiért, hogy csupán egy regisztráció gazdaggá teszi őt.

    Összegezve: szerintem ma bárki, aki belekezd a DXN üzletbe, és tesz is a sikeréért valamit, egy éven belül vidáman elérhet erre a szintre, ahol mi vagyunk most.

    Nagyon értékelem a hozzászólásaidat, és köszönöm, hogy aktívan figyeled a ténykedésünket!

    VálaszTörlés
  5. Akarni kell, ilyen egyszerű. Amit akarunk azt megtesszük. A kifogások pedig hazugságok, hazugság kifelé, és hazugság önmaga felé. Mennyivel igazabb lenne azt mondani: nem akarok. Igenám, de akkor meg kellene kérdeznie, hogy miért nem. Az pedig súlyos válaszokhoz vezethet. Legalábbis ha őszinte valaki önmagával.

    VálaszTörlés
  6. Jó leírás, a lényeget itt látom:

    "Nekünk 2.200 tag volt a csapatunkban, amikor elértük a gyémántot."

    Ez így teljesen jó, nem is állok neki számolgatni.

    Nos, ha mindenkinek "Cél a gyémánt " :), akkor itt az ideje felkötni a gatyát, mert ahogy telik az idő egyre nehezebb lesz mindig 2200 embert találni, aki kinevel majd 1 "gyémánt"-ot. És egyáltalán nem mindegy, hogy valaki az az "EGY, vagy pedig 1 a maradék 2199-ből... Most, amíg még bőven van terjeszkedési lehetőség, most érdemes dolgozni.

    VálaszTörlés
  7. Szia Józsi!

    Ismerősek a mondatok, amiket irsz, csak én más szöveget is hallottam. Pld. "vigyáznom kell a nővérem gyerekére, mert elmennek otthonról ", vagy "vendégek jönnek hozzánk". Nagyon is egyetértek veled, mert akik haladni akarnak, azok tesznek is érte, akik meg csak a kifogásokat keresik, és nem haladnak rögtön a rendszerre fogják, hogy ez az üzlet nem jó, nem halad vele, és abbahagyja. Nagyon egyetértek veled azért is, mert én is pont ezeket szoktam mondani a munkatársaimnak, vagy a leendő munkatársaimnak, mikor azt mondják, hogy "nekem az ilyesmire nincs időm" ott van a munkám, a gyerekek, a háztartás, nem érek én rá ilyenekkel foglalkozni". Megkérdezem tőle, hogy a munkahelyre ráérsz bejárni, havi 70-80-90 eft-ért? Dolgozni napi nem 8, hanem a mi esetünkben 12 órát? És ott, ha nem dolgozol kapsz érte fizetést? Akkor miért várod el, hogy ebben a rendszerben munka nélkül majd a szádba hullik a sültgalamb? Én egy másik üzletben vagyok mint te, de itt is ugyanezek érvényesek. Én sajnos nem tudok ott lenni a rendezvényeden, mert a saját üzletemet kell épiteni, előadásokat tartani, és mellette dolgozni járok. De megigérhetem neked, hogy ha a saját üzletemben már elérek annyit, mint te, én is fogok tőled kávét rendelni, mert nagyon érdekel, hogy milyen is lehet az. Nagyon szimpatikus, hogy Te nem akarsz erőszakkal átcsalni embereket, épp ezért tartom veled a kapcsolatot. Találkoztam azonban olyan, más üzletben tevékenykedő illetővel, aki tűzzel-vassal át akart csalni az Ő üzletébe, a másik üzletét, és termékét leócsárolva. Na...Ővele már nem tartom a kapcsolatot.

    További sok sikert az üzletedben, azért irjál nyugodtan, mindig szivesen olvasom az irásaidat, és már ajánlottam a blogodat a szponzoromnak is, hgy olvassa el, mert nagyon egyszerűen, és mindenki számára érthető módon, és ébresztő jelleggel irod le a gondolataidat. Én személy szerint a saját oldalamra is feltettem a múltkori irásodat, természetesen a neved, az üzleted, és a blogod elérési lehetőségével együtt. Majd ha ráérsz nézd meg. Olyan cimszó alatt van, hogy " ÉBRESZTŐ ".

    Szia, és sok sikert kívánok. Ági

    VálaszTörlés
  8. Ezt szerintem nem lehet így meghatározni!

    Akkor mi gyémántok voltunk és volt már egy az alsóvonalunkban.
    Azóta hétszáz tag csatlakozott hozzánk, és van két új gyémánt ismét, meg négyen nagyon közel ehhez.
    Tehát leszünk kb 3.500 - an, amikor már hat-hét gyémánt lesz a csapatban.

    Amit én számoltam fentebb, az csak a minimum, de ahogyan a növekedés, nem egyszerű duplázódás, úgy a gyémántok száma, sem logikusan alakul a tagság számát nézve.

    Egy év múlva biztos korrektebb számokat tudunk majd mutatni.

    VálaszTörlés