2009. november 23., hétfő

Merre van az MLM Egyetem?


Nagyon érdekes, ahogyan némelyek az MLM – hez állnak.
Megtetszik nekik az üzlet, a termék, és belefognak.
Vagy nem is. Mert bele nem fognak, csak belépnek. A DXN esetében ez nem túl nagy költség, mert összesen 2.500 Ft + ÁFA díjba kerül az örökös tagság.

Ezt tehát megteszik, aztán szépen hazamennek, és várják, hogy jól meggazdagodjanak.

Csak arra lennék kíváncsi, hogy ezek az emberek hol hallják azt, hogy az MLM erről szól?
A tájékoztatóinkon ugyanis, ahol aztán be is lépnek mi nem mondunk ilyeneket. Sőt!

Lehet, hogy csak szeretnék azt hallani, hogy van olyan lehetőség, amivel tanulás és munka nélkül lehetséges meggazdagodni?

NEM LEHET!

Igazán az döbbent meg leginkább, amikor valaki eltölt egy hónapot MLM – ben, de leginkább csak megfigyelő, aztán 30 nap múlva megállapítja, hogy ez nem jó üzlet, hiszen nem keresett egy vasat sem.

Mi is az elvárása?
Hogy adjanak neki pénzt a semmiért!
De miért?
És miért van az, hogy az ilyen ember a „rossz” élményét elmondja, és neki hisznek, és tömegek mondják, amit ő, hogy az MLM rossz üzlet.
Ha pedig én, akinek egy év alatt megváltoztatta az MLM az életemet, arról beszélek, hogy ez működőképes, nagyszerű lehetőség bárkinek, aki hajlandó egy új szakmát megtanulni, és szorgalmasan dolgozni, azt meg nem hiszik el?

Miért?
Mert népszerűtlen az üzenetem. Nem állítom azt, hogy ingyen, munka nélkül, lemondások nélkül menne ez.

De kik mondják, hogy nem működik?
Akik minden gond nélkül hajlandók voltak hosszú éveken át tanulni azért, hogy aktív dolgozóként, kapjanak annyi pénzt az egész havi munkájukért, hogy éppen csak éhen nem halnak.
Akkoriban nem nehezményezték, hogy tanulniuk kell, manapság nem gond nekik, hogy az idejük javát a munkahelyükön töltik.

Mind emellett elvárnák, hogy az MLM egy perc időráfordítás nélkül az első hónapban milliókat tegyen a zsebükbe.

FIGYELEM!

Ahol így lehet pénzt kapni, azt önkormányzatnak hívják! Munka nélkül egyedül azon a helyen kaphatsz pénzt! A neve szociális segély! Kéretik befáradni az ügyfélszolgálatra!

Az MLM cégek kereskedelemmel foglalkoznak. Az eladott termékek árából fizetnek jutalékot a hálózat tagjainak. Nincs arra lehetőségük, hogy adót szedjenek az állampolgároktól, és annak egy részét a rest emberek között valamilyen jogcímen kiosszák.
Meg hát nem is erre jöttek létre.

Ha nem tanulod meg a szakmát, és, ha nem is teszel semmit a sikeredért, akkor bele se kezdj! Állj be egyenesen a „segélysorba”!

Most majd jön a kérdés, hogy hogyan lehet ezt megtanulni?
Ez egy nagyon jó kérdés!
Ha valami civil szakmát szeretnél tanulni, hogy esetleg egy másodállással még keressél 35 ezer forintot a családodnak, akkor először is mélyen a zsebedbe kellene nyúlnod, és a tanfolyam árát ki kellene fizetned.

Maradjunk az én szakmámnál!
Ha most Te úgy döntenél, hogy buszos leszel, akkor azonnal fizetned kéne, már csak azért, hogy erre kiképzett szakemberek megállapítsák, alkalmas vagy-e erre. Készülj fel, hogy minimum kettő DXN regisztráció árát már ki is vették a zsebedből. Lehet, hogy ezt simán elbukod, mert nem tartanak alkalmasnak.

De, Te biztosan megfelelsz, ezért máris mehetsz a tanfolyamra. Ha van éppen négyszázezer forintod, akkor sínen vagy. Nagyjából ennyibe kerül az ügy, ha minden vizsgán elsőre átmész. Ha nem akkor meg jóval többe.
De még kell egy szolgáltatói tanfolyam, vizsgával harmincezerért, és ma már nem úszod meg tachográf kártya nélkül, ami közel tízezer. Ha mindez megvan, akkor buszozhatsz.

Ha okos voltál, akkor megtartottad még az eredeti állásodat, hogy a tanfolyam idejére, amire rászánhatsz fél évet, legyen valami bevételed.

Már most szólok, hogy lehetsz buszos besegítőként másodállásban, de ne számíts túl nagy pénzre, annál inkább kemény melóra. Nem fogod tudni úgy megkeresni azt a havi negyvenet, hogy nem mész el buszt vezetni, és a fél éves kötelező oktatásokon is ott kell lenned!

Ez volt a múlt!
Ma már ötévente egyszer egy nemzetközi rendszerben ismét vizsgáznod kell, aminek az ára háromszázezer forint. És ezt neked kell összeraknod az „irdatlanul magas” havi fizetésedből!!!

Hogyan tanulhatod az MLM – et?
Megtartod az állásodat, hogy éhen ne halj!
2.500 Ft + ÁFÁ – ért tagsági viszonyt létesítesz.
És részt veszel a cég rendezvényein. Mert MLM főiskola, vagy középiskola még nem létezik, maga a cég gondoskodik a képzésedről.
A DXN Start Képzéseket szervez szerte az országban, hogy megtanulhasd az alapokat
Egy ilyenért fizetsz ezer forint részvételi díjat. 
Aztán vannak olyan központi rendezvények, ahol azoktól tanulhatsz személyesen, akik már előtted járnak, és a tapasztalataikat mondják el neked, meg azt, hogy miért érdemes és hogyan érdemes. Egy ilyennek az ára négyezer forint körül van.
És vannak speciális rendezvények, amiket szintén érdemes látogatnod. Ilyenből van néhány évente, a részvételi díj néhány ezer forint.

Ha mindent összeadsz, pártízezer forint lesz a végösszeg egy év alatt.
Mi az első aktív DXN – es évünk végén megkaptuk az első gyémánt bónuszunkat, 462.000 Ft – ot.
Előtte is már volt bevételünk, nagyjából 1,2 millió forint jött össze összesen, egy év alatt.
Ha elosztod 12 hónapra, akkor ez éppen százezer! 
Azzal együtt, hogy az első hat hónapban nem volt bevételünk! 
Igaz ez egy speciális hat hónap volt, mert az csak előszervezéssel telt, még nem volt itt a DXN. Neked akár az első hónapban lehet bónuszod!

Én nem azt értem el ezzel, hogy van valami kis kiegészítés a munkahelyi keresetem mellé, hanem, hogy otthagyhattam a munkahelyemet, és ma már csak a DXN – t, az MLM – et tanulom, és csinálom, és a bónuszunk folyamatosan növekszik!

Azt mondod még mindig, hogy nem működik?
Gyorsan menj el orvoshoz!


6 megjegyzés:

  1. Tanúsítvány: Specht József sikeresen elvégezte az MLM Egyetem 1. évfolyamát.
    Jó tanulást és további sikereket kívánok! :)

    VálaszTörlés
  2. Ildiki megelőzött....Jók az írások, szeretek hozzászólni. Ez a mostani bejegyzésed egybecseng azzal,amit az előző postodhoz írtam: az MLM nem csodaszer, munka nélkül nincs hosszútávú jövedelem. Én ezt az írást kiegészíteném még egy aprósággal, mégpedig azzal, hogy az MLM is olyan, mint a többi munka: nem elég megtanulni és csinálni, hanem kell hozzá némi érzék is. Ahogyan egy másik szakmát, például a szakács mesterséget is meg lehet tanulni hosszú évek alatt, és lehet tisztességgel csinálni, mégsem lesz mindenkiből mesterszakács. Lehet, hogy élvezettel csinálja, korrektül, de soha nem lesz igazán jó szakács. Ugyanígy az MLM esetében is lehet és kell keményen dolgozni, de ha nincs meg valakiben az a "plusz", akkor soha nem lesz belőle "gyémánt". Ezzel nem akarom senki kedvét elvenni. Mindenki próbálja ki, tegyen bele rengeteg melót, és lehet hogy a végén kiderül, hogy ezt neki találták ki, ha meg mégsem, akkor sincs semmi gáz. Egy dolgot tényleg nem szabad elhinni: hogy munka nélkül lehet pénzt keresni.

    VálaszTörlés
  3. Sokan sok helyen csak a csillogásról beszélnek és "elfelejtik" említeni azt a tervszerű, rendszeres munkát amit be kell fektetni naponta az MLM-be... Nem is beszélve arról, hogy ebben az üzletágban (mert ez egy üzlet!) a befektetett munka eredménye később jelentkezik - nem azonnal. Igen hajlamosak vagyunk várni a csodát - belépünk és holnap felébredve már jönnek is a milliók a számlánkra úgy, hogy nem kell csinálni semmit - álom édes álom :)

    VálaszTörlés
  4. Egyetértek: munka nélkül nincs pénz. Az MLM-ben gondolkodni csakis hosszú távon érdemes. Csak akkor hozza meg a gyümölcseit. Ezek pedig a személyiségfejlődés, a sok értékes barátság és a passzív jövedelem. Nem véletlenül írtam ebben a sorrendben, mert a fejlődés amit az MLM-ben elérhetsz pénzben nem kifejezhető. Dale Calvert könyveiből (is) nagyon sokat tanultam. Többek közt azt a pár sort is örökre megjegyeztem, hogy a normál iskolai oktatás megélhetést biztosíthat számunkra, míg az önképzés vagyonokat hozhat. Ami még lelkesítőbb, hogy erre pont Te vagy egy igazi, „élő példa”!!!
    Kívánunk további sok sikert!
    Imola és István

    VálaszTörlés
  5. Szia Józsi!

    Végre egy átfogó, és ébresztő gondolat az MLM-ről. Szerintem neked tanitanod is kellene. Nagyon is egyetértek veled, én is ezt vallom. Gratulálok mégegyszer a sikeretekhez. Én még kezdő vagyok ebben, de remélem kitartó és szorgalmas munkával én is oda jutok el, ahová ti. Szeretnék én is majd belépni ebbe, de úgy gondolom, hogy az ember csak egyet tud igazán csinálni teljes gőzzel...Na meg ott van nekem is a főmunkahelyem, amit én is szeretnék mihamarabb otthagyni.

    Ha nem bánnád, ellopnék tőled majd pár gondolatot a saját weboldalamra. Nagyon tetszett minden.

    Köszi Ági

    VálaszTörlés
  6. Kedves Ági!

    Semmi akadálya, hogy használd a gondolataimat!

    Sok sikert kívánok!

    VálaszTörlés