2009. október 3., szombat

Verhetetlen termékek!

Valóban úgy gondolom, hogy a DXN termékei verhetetlenek.

A DXN kutatói, 16 éve kifejlesztettek egy eljárást, amelyel a bio körülmények között termesztett, megérett Ganoderma gomba spóráit, kinyerik a gombából, majd ezeket feltörik, és kivonják a belsejükben található hatóanyagot.
Mindezt különféle vegyszerek nélkül, szintén bio eljárással végzik el.
Húsz kiló gombából, így egy kiló hatóanyagra tesznek szert. A gombatestet nem használják fel a termékekhez.



Annak idején arra is rájöttek, hogy a spórákból nyert hatóanyag bátran a kávéhoz keverhető, nem változtat a kávé ízén, és élvezeti értékén.
Ezzel egy olyan élvezeti cikket tudnak az asztalunkra tenni, amely kiváló minőségű, Brazíliában termesztett, arabica kávéból készül, és a Ganoderma kivonatát tartalmazza.
Nem tartalmaz viszont semmilyen vegyszert, semmilyen aromát, semmilyen ízfokozót, vagy más olyan holmikat, amiket más termékekben bőven találhatunk.

Az így kapott ital a kávé minden pozitív tulajdonságát magában hordozza. Minimális csersav tartalma miatt, azok is fogyaszthatják, akik azért nem ittak eddig kávét, mert kikészült tőle a gyomruk.
Már számtalan hazai tapasztalat látott napvilágot ezen a területen, hogy sok olyan honfitársunk kapta vissza a kávézás élvezetet nyújtó örömét, akik évek óta nem ittak kávét, csak azért, mert a gyomruk nem bírta.

Többen jelezték, hogy csupán a Ganodermás DXN kávé fogyasztása miatt helyre kezdett állni a vérnyomásuk. Közülük az elszántabbak ezt a hatást megerősítették még a DXN Ganoderma kapszuláival is.
Személyesen ismerek olyan hatvanhárom éves, nyolc éve magas vérnyomással küszködő embert, aki hat hónap alatt, eljutott oda, hogy a vérnyomáscsökkentő gyógyszer dózisát folyamatosan csökkentve, ma már gyógyszer nélkül él, és a vérnyomása teljesen rendben van. Mindezt természetesen folyamatos orvosi ellenőrzés mellett, kezelőorvosával folyamatosan egyeztetve, konzultálva érte el.



Figyelem!
Mindezekkel természetesen nem azt állítom, hogy a Ganoderma bármilyen betegséget képes lenne meggyógyítani, hiszen ez nem gyógyszer, hanem táplálék.
Viszont a Ganoderma fogyasztásával olyan természetes anyagokat tudunk a szervezetünkbe juttatni, melyek megszokott táplálékainkból hiányoznak. Így étkezésünk kiegyensúlyozottabb lesz, megszűnik a nem kívánt savas hatás, és a Ganoderma tisztító hatása az ereinket is megtisztítja az évtizedek alatt keletkezett lerakódásoktól.
Mivel így sokkal kisebb igénybevételnek van kitéve az immunrendszerünk, egészségesebbek leszünk, illetve maradunk.

Misi bácsi, a fent említett hatvanhárom éves ismerősöm, a pozitív hatások miatt maga is törzsvásárlóvá vált. Sőt! Ma már egy szép nagy, száz tagú csapat vezetője, akinek az üzlete már hoz számára akkora bevételt, hogy a kávéját, és kapszuláit ebből tudja megvenni. Illetve ennél sokkal többet már, hiszen Misi bácsi már elérte a Star Agent üzleti szintet!
És nagy reményekkel beszél arról, hogy hamarosan abbahagyhatja azt a munkát, amit a nyugdíja mellett még muszáj végeznie, mert a DXN üzletből magasabb bevétele lesz, mint az üzmevezetői állásából.

Még egy óriási előny!
Nagyon sokan belátták már, hogy a táplálkozásukat mindenképpen támogatniuk kell vitaminokkal, a természetből származó, szintetikus anyagokat nem tartalmazó, étrend-kiegészítőkkel.
Ezek általában kapszulák, tabletták formájában kerülnek forgalomba.
Bizony sokszor előfordul, hogy a reggeli rohanásban ezek elfogyasztása elmarad.

De Te hallottál-e már olyanról, hogy valaki elfelejtette meginni a reggeli kávéját?
Ugye nem?
Ez az egyik nagy vívmánya, én úgy szoktam fogalmazni, hogy a nagy dobása a DXN – nek!



A másik, ami viszont az üzletépítőket érdekelheti, hogy ezzel a termékkel a DXN egy olyan eddig szokatlan üzletépítési módszert tett a kezünkbe, amivel – és ez már bizonyított – egyszerűen, visszautasítások nélkül, görcsölés nélkül tudjuk az üzletünket építeni, gyarapítani.
Hiszen nincsen szüksége egy DXN forgalmazónak különleges eladástechnikák elsajátítására.
Nem kell elmagyaráznunk jövőbeni fogyasztóink, partnereink számára, hogy mi is a termékünk. Mindenki ismeri! Kávét fogyasztanak a legtöbben a Világon a víz után!
Nem kell megindokolnunk, hogy miért is kellene több százezer forintért megvennie valamit, amire lehet, hogy nincsen is szüksége.
Nem kell a kínálkozó első és egyetlen alkalmat mindenképpen kihasználnunk, hogy bűntudatot ébresztve, a veszteségtől való félelmet felkeltve és táplálva, erőszakosan rábeszéljünk bárkit is valami olyanra, amiről ő maga még nem győződött meg.

Nekünk egyetlen dolgunk van!
Embernek kell maradnunk! És, amikor egy-egy ismerősünkkel találkozunk, akkor csak annyit kell tennünk, mint eddig is. Meg kell őt kérdeznünk: „Megiszunk egy kávét?”
Nem ez-e a szinte első kérdésünk, amikor barátainkkal, rokonainkkal, ismerőseinkkel találkozunk.
És máris sínen vagyunk.
Bizonyítottan működik!

Magyarországon és azokban az európai országokban, ahová már eljutottunk a DXN termékeivel, ma hétezer törzsvásárló és ezek családjai, közvetlen környezet fogyasztja a DXN kávékat, a Ganoderma tartalmú termékeket.
Figyelem! Hét hónapja működik az üzlet Európában!
Folyamatosan növekszik a fogyasztás!
Csak a mi csapatunk, szeptemberben közel a duplája forgalmat bonyolította, mint egy hónappal korábban:
Augusztusban 57.700 pont, szeptemberben 104.900 pont volt a forgalmunk.

Nem véletlenül állítom:
Verhetetlen terméket adott a kezünkbe a DXN!

6 megjegyzés:

  1. Ennél borzasztóbb ízű kávét még nem ittam.
    Most olvastam maláziai eredetű. Azt hittem braziliai kávéből csinálták.

    VálaszTörlés
  2. Akkor minek ittad? Én naponta iszom, és pézt keresek vele. Te feltehetőleg egyiketsem.

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Szia Névtelen!

    Micsoda szerencse ért a mai napon! Egyszerre kettő is lett, abból, amit eddig nagyon hiányoltam.
    Egyetlen valamire való blog sem létezhet idióta hozzászólók nélkül!
    Ez eddig még hiányzott, de megjöttél Te és Borka66!
    Ez már maga a Kánaán! :)

    VálaszTörlés
  6. A névtelen hozzászólónak csak annyit, hogy tanuljon meg először is helyesen írni!!! A Magyar nyelv sokkal többet érdemel ennél!!!!

    Pap Zsuzsa

    VálaszTörlés