2009. október 15., csütörtök

A DXN jutalékrendszerének előnyei

Egy korábbi bejegyzésben már ígértem, hogy összegyűjtöm azokat az előnyöket, melyek miatt érdemes a DXN – hez csatlakozni.

Az első azonnal a csatlakozás, hiszen bárki örökös, örökíthető tagságot szerezhet a DXN – ben összesen 4.000 Ft + ÁFA regisztrációs díjért.
Nincsen további tagsági díj!
Nincsen megújítás, sem korai, sem normál, sem késői!
Soha többé, egyetlen fillért sem kell fizetnie a törzsvásárlóknak.

A DXN jutalék rendszerében ismeretlen fogalom a nullázódás!
Itt nem fenyeget az a rémkép, melyeket más MLM – ekben megismerhettél:
Az ember hajt egész hónapban, a hónap utolsó napján egész nap telefonál, hogy begyűjtse a hiányzó pár pontot az aktuális 9,5 % -os szinthez, a sokszorosát elköltve telefonra, mint, amit majd bónuszként kapni fog.
Aztán jön az éjfél, és a kemény munkával és jelentős költséggel összegyűjtött pontok szépen eltűnnek, és kezdődik minden elölről.
Ismerős?

A DXN – ben, ezzel szemben, felhalmozó pontrendszer van.
Pontot kapsz a személyes vásárlásaid után, és a csapatod minden vásárlása után szintén. Ezek a pontok szépen gyűlnek egész hónapban, és hónap végén az aktuális pontértéked alapján máris látod, hogy melyik szintet sikerült elérned.

És most jön a jó hír!

Éjfélkor nem érkezik meg a gonosz pontzabáló, és másnap reggel nem nullát látsz majd az összesített pontjaidnál a DXN Intranetben, hanem éppen annyit, mint amennyivel előző nap minősültél.
És a következő vásárlásod pontjai máris hozzáadódnak a már összegyűlt pontjaidhoz!

A fentiek indokolják, hogy azt állítsam, a DXN üzletben az első vezetői szintek eléréséhez semmi másra nincsen szükség, csak forgalomra.

Hiszen az első vezetői szint, a Star Agent, akkor lesz meg neked, ha eléred a 4.500 pont csoportforgalmat.
Ez csupán idő kérdése, a csapatod minden vásárlása összeadódik, hó végén nincsen nullázódás, tehát egyszer mindenképpen eléred.

A következő vezetői szintet, a Star Ruby szintet akkor éred el, ha lesz már a csapatodban három olyan üzleti vonal, melyekben egyenként megvalósult a 4.500 pont összesített forgalom, tehát e három csoport élén Star Agent üzletépítő áll.

Ha megduplázod ezt a forgalmat, akkor eléred a következői vezetői szintet, és eléred a Star Diamond szintet. Ekkor már hat olyan külön üzleti vonalad lesz, melyekben egyenként megvalósult a 4.500 pont göngyölített csoportforgalom, tehát már hat csoport élén áll Star Agent üzletépítő.

A magyar DXN rövid története alatt azt tapasztaltuk, hogy a Star Agent szintet akár egy hónap alatt is el lehet érni. Persze van, aki több hónap alatt éri csak el, de a lényeg inkább az, hogy mindenképpen elérheti bárki, akinek folyamatosan van forgalom a csapatában.
Star Ruby akár három hónap alatt is lehet egy üzletépítő, és a Star Diamond szintet is el lehet érni fél év alatt is.

Nekünk sikerült az első hónap végén Star Agentként minősülni, és máris kaptunk 65.000 Ft bónuszt.
Aztán a harmadik hónapban meglett a Star Ruby, ekkor már 245.000 Ft volt a bónuszunk.
Augusztusban pedig, tehát hat hónap után meglett a Star Diamond, sőt már egyel magasabb, az Executive Star Diamond szint, amiért 462.000 Ft lett a bónuszunk.

Emlékszel ugye?
Én egy mezei buszsofőr voltam, a feleségem a mai napig dolgozik egy idősek klubjában, mint gondozónő! (De már nem sokáig!) :)

Néhány további különlegesség:
A DXN üzletben, ha a Star Diamond üzleti szintet, a hónap utolsó napján éred el azzal, hogy a hatodik lábad éppen este tízkor minősül a Star Agent szintre, neked az adott hónap forgalma után visszamenőleg Star Diamond bónuszt, vezetői bónuszt, nemzetközi profit osztalékot, stb. utal majd a cég!
Ugye eddig azt tapasztaltad, hogy, ha elérted a szintet, akkor nagyon örültél, de a bónuszod még az előző havi alacsonyabb szinttel számolódott, majd egy hónappal később kaptál csak magasabb bónuszt. Máshol így csinálják.

A DXN ebben is kivétel!

Ismered, azt, amikor te már elértél egy vezetői szintet, de jött az alsóvonal, és utolért? És mi is lett ekkor? Jutalékszint egyenlőség.
Ki kapta a több pénzt?
Az alsóvonal, hiszen ez a teljesítmény hozzá köthető.

Mi történik, ha a DXN üzletben egy Star Agentet utolér az alsóvonalából valaki, és szintén Star Agent lesz?
Ebben az esetben az új Star Agent is felkerül a 25 % - os visszatérítési bónusz szintre.
Viszont a jutalékrendszer esetében a felsővonalának a szintjét a rendszer azonnal megemeli 2 % - kal. Valamint az új Star Agent teljes csoportforgalma után fizetnek még neki 5 % fejlesztési bónuszt is!
Minden újabb, külön vonalon minősült Star Agent után további 2 % - ot emelkedik a csoportot vezető Star Agent jutalék szintje. Egy Star Diamond így már 6x2= 12 % - kal van magasabb szinten, minden utána jövő Star Agenttől, és ehhez még mindegyikük esetében jár az 5 % fejlesztési bónusz is.

A DXN üzletben érdemes nagyon az alsóvonalon gyorsan új vezetőket találni, és segítségükre lenni a minősülésükben.


Mindehhez, hogy az üzletépítéshez a legmagasabb segítséget megkaphasd, az európai DXN – ben, egyedülálló módon, tejesen ingyenesen kapsz hozzáférést a DXN Intranethez, ahol számtalan üzletépítői segédanyag, tapasztalatok, orvosi vélemények, termékleírások állnak a rendelkezésedre.
Itt tudod nyomon követni a csapatod létszámát, a struktúrád felépítését és a forgalmadat is.

Tényleg: egészen különleges, kivételes rendszer a DXN rendszere!

6 megjegyzés:

  1. Kedves Józsi! Nagyon örülök, hogy most már egyre világosabbá válik a DXN műkődése.Gondolom ezzel nem vagyok egyedül, mivel tőlem az egész MLM rendszer távol állt, tehát nagyon kezdő vagyok.Nagyon jó ez így , hogy világosan, mindenki számára hasznosan leírtál mindent, amibőlmég mi kezdők is tanulhatunk! Egyébként is az összes leírt bejegyzésed tanulságos, segítő és csak hálával tartozom neked!!! Köszönettel:Márti Tóth Béláné

    VálaszTörlés
  2. Szia Gyémánt!
    Eddig is nagy érdeklődéssel olvastam a "műveidet", de ez már annyira kiváló lett, hogy tollat ragadtam!
    Köszönöm szépen, hogy segítesz a munkámban, és további sok sikert kívánok az egész családnak!
    Üdv: Zoli

    VálaszTörlés
  3. Szia Józsi!
    Gratulálok! Csemege ez az oldal!!!!!!! Egy kincs! Nagyon jó forrás, amiből biztosan megéri meríteni!!
    A többi rajtunk múlik!

    Nagyon köszi!!!
    Sz. Nati

    VálaszTörlés
  4. Most akarják betiltani Európában a kínai és malajziai termékeket. Ma kaptam egy emailt.Ezekkel mi lesz?
    Mert azon is csodálkozom, hogy eddig merték az emberek ezeket inni!
    Erjesztett ananászlé, gombakávé.......mi jön még?

    VálaszTörlés
  5. Szia Borka66!

    Én már kezdtem aggódni!
    Azt gondoltam, hogy valami baj lehet velem, meg ezzel a bloggal, hogy ezt elkerülik a hülyék, meg a kötözködők.
    Végre megjöttél!
    egy hatalmas kő esett le a szívemről, és nagyon megkönnyebültem! :)

    VálaszTörlés
  6. Szia Józsi!

    Nagyszerű és használható bejegyzések tömegét olvasom Nálad, aminek hatására csak fejlődni és okosodni lehet!:)
    Köszönettel: Dani

    VálaszTörlés